نوشته شده توسط : ali

ثبت برند ارزان و سریع

ثبت برند ارزان و تخصصی

ثبت برند فوری و تضمینی



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
تاریخ انتشار : شنبه 10 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali





معروف ترین نوع کفش های دست دوز که در نقاط مختلف ایران دارای طرفداران پرشماری است و حتی برخی مردم شهرنشین نیز در روزهای گرم سال آن را به سایر کفش ها ترجیح می دهند " گیوه " نام دارد. گیوه نوعی پاپوش تابستانی ، سبک ، بادوام و مناسب برای راهپیمایی های طولانی است. همچنین نوع طراحی و دوخت این پای افروز به شکلی است که هیچگاه لنگه به لنگه نمی شود و پای چپ و راست ندارد و حتی پس از پاره شدن دور انداخته نمی شود و می توان آن را ترمیم کرد.

تولید گیوه در استان های فارس ، اصفهان ، چهارمحال و بختیاری ، کرمانشاه و زنجان بسیار رواج دارد. این محصول را باید یکی از جالبترین و ارزنده ترین صنایع دستی ایران دانست.
شما می توانید با ثبت کردن شرکت گیوه بافی این ابتکار ایرانی را با صادرات و اخذ کارت بازرگانی به جهانیان بشناسانید و تجارت و کسب و کار خود را توسعه دهید.
ثبت نمودن شرکت نیاز به طی مراحل و شرایط خاص خود را دارد. کلیه شرایط ثبت و تاسیس شرکت باید به طور کامل و قانونی انجام شود. در این مقاله سعی شده است گام های ثبت شرکت مورد بررسی قرار گیرد.
• مرحله اول : پیدا کردن شریک خوب
در گام اول باید یک شریک تجاری خوب پیدا کنید. فردی را انتخاب نمایید که به او اعتماد کامل دارید و اهدافتان از راه اندازی کسب و کار یکسان باشد. در قانون تجارت ، بحثی از شرکت تک شریکی نداریم و حداقل تعداد شریک لازم برای تشکیل شرکت، 2 شخص می باشد.
• مرحله دوم : ورود به سامانه اداره ثبت شرکت ها
روند ثبت کردن شرکت ها از اواخر سال 93 از روش سنتی و حضوری به روش اینترنتی و غیرحضوری تغییر یافته و ادارات ثبت اسناد و املاک سراسر کشور موظفند به منظور تسریع در این چرخه ، ثبت شرکت ها و هرگونه تغییرات در شرکت ها را تنها از طریق اینترنتی انجام دهند. برای ثبت نام اینترنتی به سامانه اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری مراجعه نمایید. پس از انتخاب پذیرش تاسیس باید فرم آن را با دقت کامل پر کنید . در مرحله نخست که عنوان آن " اطلاعات متقاضی " است، بایست مشخصات خودتان را درج کنید و سپس وارد گام بعدی شوید.
• مرحله سوم : انتخاب نام شرکت
هر شرکت برای به ثبت رسیدن ، نیاز به انتخاب نام دارد. شما مجاز می باشید 5 نام شرکت را به ترتیب اولویت در فرم درج کنید تا نهایتاَ یکی از آن ها انتخاب گردد. در انتخاب نام شرکت به نکات ذیل توجه داشته باشید :
1- نام شرکت نباید از قبل در اداره کل مربوطه به ثبت رسیده باشد و یا وجه تشابهی با نام های ثبت شده داشته باشد.
2- نام شرکت نباید بیگانه و غیرفارسی باشد و بایستی دارای ریشه فارسی بوده و در فرهنگ نامه دهخدا به ثبت رسیده باشد. چنانچه از فارسی بودن نام انتخابی خود مطلع نیستید می توانید با مراجعه به فرهنگ لغت از این قضیه مطلع شوید.
3- به کاربردن اسامی افراد مشهور به علت فریب افکار عمومی در نام شرکت ممنوع می باشد.
4- اسامی نباید مخالف نظم عمومی و اخلاق حسنه باشد.

 


5- اسامی و عناوین دولتی کشور به عنوان نام شرکت پذیرفته نخواهند شد.
6- واژه هایی که به طرز گمراه کننده ای شبیه نام ثبت شده دیگری باشند، پذیرفته نمی شوند.
7- اضافه کردن اعداد به نام هایی که سابقه ثبت دارند پذیرفته نمی شود و در صورت استفاده اعداد در نام های جدید پیشنهادی باید نگارش آن ها به صورت حروفی باشد.
8- جهت انتخاب نام شرکت های تعاونی بایستی نام های پیشنهادی را در برگه ای جداگانه از مراجع وزارت تعاون درخواست نمود.
9- موسسات غیرتجاری و تعاونی از هزینه انتخاب نام معاف می باشند.
در پایان این مرحله ، به شما یک شماره پیگیری داده می شود که می توانید از طریق این شماره وضعیت ثبت شرکت خود را در سامانه پیگیری کنید.
در صورت سپری شدن زمانی بیش از 3 ماه از تاریخ تایید نام و در صورت عدم ثبت شرکت به دلایل مختلف و همچنین تغییر نام متقاضی باید نسبت به واریز مبلغ به شماره حساب مربوطه و ارائه فیش آن اقدام نمایید.


• مرحله چهارم : مشخص کردن مدت و موضوع فعالیت
در این مرحله باید " مدت و موضوع فعالیت " را تعیین کنید. معمولاَ شرکا به هنگام تشکیل شدن شرکت ، مدت آن را نامحدود قید می نمایند. با این حال شرکاء در صورت تمایل مجازند در حین تاسیس شرکت ، آن را برای مدت معین تاسیس نمایند. مدت شرکت در صورتیکه محدود باشد باید قید گردد که مثلاَ برای ده سال است والا قید خواهد شد که برای مدت نامحدود از تاریخ ثبت.
توجه داشته باشید که برخی از فعالیت ها به اخذ مجوز احتیاج دارند. چنانچه فعالیت شما با یکی از موارد این لیست مطابقت داشته باشد باید برای اخذ مجوز آن اقدام نمایید. به عنوان نمونه ، فعالیت در زمینه صنایع دستی ، مستلزم اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مربوطه ) می باشد.
• مرحله پنجم : تعیین نشانی شرکت
در صفحه بعدی بایستی مشخصات " اطلاعات مرکز اصلی " را وارد نمود. در آینده تمام مدارک از طرف سازمان ثبت شرکت ها به این آدرس برایتان ارسال خواهد شد.
• مرحله ششم : تامین سرمایه شرکت
شرکت های با مسئولیت محدود باید حداقل سرمایه مورد نظر خود و شرکت های سهامی باید تعداد سهم و ارزش اسمی آن را در این مرحله وارد کنند. حداقل سرمایه برای تاسیس یک شرکت با مسئولیت محدود مبلغ 100 هزار تومان است.
• مرحله هفتم : معرفی شرکای شرکت
در این صفحه نوع شخص حقیقی نام فارسی، نام خانوادگی فارسی ، نام پدر ، شماره شناسنامه ، جنسیت ، تاریخ تولید ، شماره همراه و نشانی را وارد نمایید . دقت داشته باشید که شماره ملی برای اشخاص حقیقی و شناسه ملی مختص اشخاص حقوقی است.
• مرحله هشتم : تعیین سهام شرکا
گام بعدی درج اطلاعات مربوط به سهام و سرمایه شرکاست. با انتخاب نام هر یک از اعضا مشخص می کنید که این فرد چه تعداد سهام دارد.
• مرحله نهم : معرفی شعبه های شرکت
صفحه دیگری وجود دارد مبنی بر اینکه چنانچه قرار است شرکت شعبه هایی داشته باشد باید این قسمت نیز پر شود، در این فرم مشخصات آن شعبه وارد می شود. سپس باید سال مالی شرکت را تعیین کرده و فرم مربوط به صورتجلسه را تکمیل نمود.
• مرحله دهم : ارائه اساسنامه شرکت
بعد از تایید اطلاعات، می بایست اساسنامه و شرکتنامه را در سامانه بارگذاری نمایید. اساسنامه و شرکتنامه ، فرم های پیش فرضی دارند که باید آن ها را پر نموده و در صورت لزوم ، قوانین مخصوص شرکت را به آن بیفزایید.
سپس باید تصویری برابر اصل شده از اساسنامه خود را در سامانه اداره ثبت شرکت ها بارگذاری نمایید و بعد منتظر بمانید تا اداره مربوطه از شما بخواهد تا مدارک مورد نیاز را برای آن ها ارسال نمایید.
• مرحله یازدهم : چاپ آگهی در روزنامه رسمی
بعد از اینکه پروسه تاسیس شرکت انجام شد و شماره ثبت و مدارک از اداره مربوطه اخذ گردید اولین گام پس از تاسیس شرکت ، واریز هزینه های روزنامه رسمی و ارسال آگهی ثبتی برای روزنامه رسمی کل کشور است.
هنگامی که آگهی های یک شرکت روزنامه می گردد اطلاعات آن شرکت در سامانه روزنامه رسمی قابل روئت است و سازمان ها و ادارات می توانند انواع شرکت ها را به این شکل استعلام و از صحت ثبت آن ها اطمینان حاصل نمایند.



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali




صنایع دستی ایران ، اصیل ترین ، مردمی ترین و کاربردی ترین هنر سرزمین ما به شمار می آید . در سازمان جهانی یونسکو 600 صنعت دستی ثبت شده است که 450 صنعت دستی متعلق به کشور ایران است. نکته قابل توجه آنست که صنایع دستی کشورمان به جهت تنوع بسیار و نیز کیفیت بالایی که دارد، دارای اعتبار جهانی بوده و بخشی از درآمد ارزی مورد نیاز کشور را تامین می نماید. از آن جا که دایره وسعت صنایع دستی در ایران بسیار گسترده می باشد، شرکت های بسیاری در این حیطه مشغول به فعالیت می باشند.

یکی از پرطرفدارترین صنایع دستی صادراتی ایران ، حصیربافی است . حصیربافی به معنی بافت رشته های حاصل از الیاف گیاهی ( سلولزی ) به کمک دست و ابزار ساده دستی است که طی آن محصولات مختلفی مانند زیرانداز، سفره حصیری ، انواع سبد ، انواع ظرف و ... تولید می شود. حصیربافی خود بامبوبافی، مرواربافی، ترکه بافی ، چم بافی و سبد بافی را نیز شامل می شود.
امروزه حصیربافی در استان های سیستان و بلوچستان ، خراسان جنوبی، خوزستان ، کردستان ، هزمزگان ، بوشهر ، کرمان ، یزد ، فارس ، مازندران ، گیلان و تهران بسیار رایج است.
علاقه مندان به این هنر و صنعت ، می توانند جهت صادرات و واردات و گسترش کسب و کار خود، نسبت به تاسیس شرکت در این زمینه اقدام نمایند. مزیت ثبت نمودن شرکت این است که به افراد این امکان را می دهد که در نمایشگاه های داخلی و خارجی و همچنین مناقصات و مزایدات دولتی و عمومی شرکت نمایند.
چنانچه تمایل دارید نسبت به راه اندازی شرکت حصیربافی اقدام کنید، طبیعتاَ با سوالات مختلفی مواجه خواهید شد. سوالاتی همچون شرایط ثبت، مجوز ثبت، قالب ثبت شرکت ، هزینه ثبت کردن شرکت و ده ها سوال دیگر.
• اخذ مجوز برای ثبت شرکت

برای انجام برخی فعالیت ها، قوانین مختلف و مقررات مخصوص پیش بینی شده است که برای انجام آن امور به عنوان موضوع فعالیت شرکت یا موسسه، کسب مجوز لازم از مراجع ذیربط و ذی صلاح قبل از به ثبت رسانیدن آن الزامی می باشد. به عنوان نمونه فعالیت در زمینه صنایع دستی، مستلزم اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی " اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مربوطه " می باشد.
• شرایط ثبت شرکت
تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از ایرانی و خارجی می توانند در ایران شرکت ثبت نمایند. اما در این زمینه محدودیت هایی نیز وجود دارد . به طور کلی، افرادی که دارای سوء پیشینه هستند نمی توانند عضو هیئت مدیره یک شرکت باشند. همچنین افرادی که در ادارات دولتی استخدام رسمی باشند هم نمی توانند به عنوان عضو هیئت مدیره شرکت انتخاب شده و فقط می توانند 4% سهام را در اختیار بگیرند . لازم به ذکر است، برای عضو هیئت مدیره شدن نیز محدودیت سنی وجود دارد. به این معنی که تنها افرادی که بالاتر از 18 سال سن داشته باشند می توانند نسبت به آن اقدام نمایند.
• اقسام شرکت های بازرگانی
برای ثبت کردن شرکت حصیربافی انواع قالب های ثبتی وجود دارد. ماده 20 قانون تجارت، شرکت های تجاری را به هفت قسم ، به شرح ذیل طبقه بندی کرده است :
الف- شرکت سهامی ( شامل سهامی عام و سهامی خاص )
ب- شرکت های با مسئولیت محدود
ج- شرکت های تضامنی
د- شرکت های نسبی
ه- شرکت های مختلط سهامی
و- شرکت های مختلط غیرسهامی
ز- شرکت های تعاونی ( شامل تولید ، مصرف ، اعتبار ، وام و روستایی )
از میان شرکت های نامبرده، شرکت های بامسئولیت محدود و سهامی خاص از پرتقاضاترین شرکت ها جهت ثبت می باشند. ذیلاَ به معرفی مشخصات و ویژگی های آن ها می پردازیم.
شرکت با مسئولیت محدود : شرکتی بین دو یا چند شریک ، به منظور امور تجاری که در آن مسئولیت هر یک از شرکا به میزان سرمایه ای است که در شرکت آورده است، ولی سرمایه شرکا برخلاف شرکت سهامی به قطعات سهام تقسیم نمی شود.
توجه داشته باشید که در این شرکت، هر شریک فقط به میزان سهم الشرکه اش در قبال کلیه دیون شرکت مسئول است ؛ بنابراین برای سرمایه گذاران قالب مطمئنی است.
برای تاسیس بنگاه های کوچک اقتصادی و انجام فعالیت های محدود اقتصادی، ثبت این نوع شرکت بسیار مناسب است چرا که شرکت با مسئولیت محدود با وجود حداقل دو نفر شریک به ثبت می رسد و انتخاب بازرس در آن اختیاری است و تشریفات تشکیل مجامع عمومی و هیئت مدیره و انتشار آگهی ها که در شرکت های سهامی وجود دارد در این گونه شرکت گسترده نیست.
ویژگی ها و خصوصیات شرکت با مسئولیت محدود

- در قانون تجارت، برای میزان سرمایه شرکت با مسئولیت محدود هیچ مبلغی تعیین نشده است. بااین حال به صورت عرفی حداقل سرمایه اسمی مبلغ یک میلیون ریال می باشد.
- حداقل تعداد شرکا، 2 نفر می باشد.
- حداقل تعداد مدیران، یک نفر می باشد.
- برخلاف شرکت های سهامی اولاَ مدیر یا مدیران ممکن است از بین شرکاء یا خارج انتخاب شوند. ثانیاَ مدت خدمت آنان ممکن است محدود یا نامحدود باشد.
- سرمایه شرکت با مسئولیت محدود به شکل سهم الشرکه پرداخت می شود، بدون آنکه عنوان سهم داشته یا به شکل سهام با قیمت اسمی معین و متساوی درآمده باشد.
- در شرکت با مسئولیت محدود ، تقویم آورده های غیرنقد توسط خود شرکا صورت می گیرد و برخلاف شرکت سهامی، تقویم آورده های غیرنقد نیازی به نظر کارشناس رسمی دادگستری ندارد.
شرکت سهامی خاص : شرکت سهامی خاص از انواع شرکت های سرمایه است و مزیت این گونه شرکت ها اینست که برخلاف برخی شرکت ها که با فوت یکی از شرکا امکان انحلال شرکت وجود دارد در شرکت های سهامی خاص، فوت یا خروج یکی از سهامداران تاثیری در سرنوشت شرکت ندارد.
این شرکت، نوعی شرکت سهامی است که برخلاف شرکت سهامی عام ، سهام آن قابل دادوستد در بورس اوراق بهادار نیست ولی توسط مردم به راحتی قابل معامله است. هنگام تشکیل چنین شرکتی باید تمام سرمایه آن در موقع تاسیس توسط موسسان تامین و بخشی از سرمایه در بانک سپرده گذاری شده باشد.
ماده 4 لایحه اصلاحی قانون تجارت، این شرکت را چنین تعریف نموده است :
" شرکت هایی که تمام سرمایه آن ها در موقع تاسیس منحصراَ توسط موسسین تامین گردیده است، شرکت سهامی خاص نامیده می شوند . در شرکت های سهامی خاص عبارت " شرکت سهامی خاص " باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت در کلیه اوراق و اطلاعیه ها و آگهی های شرکت به طور روشن و خوانا قید شود ".
ویژگی ها و خصوصیات شرکت سهامی خاص

- سرمایه شرکت سهامی خاص به هنگام تاسیس نباید از یک میلیون ریال کمتر باشد.
- سهامداران شرکت ، ( موسسین ) نباید کم تر از سه نفر باشند.
- سرمایه شرکت منحصراَ توسط خود موسسین تامین می شود و حق صدور اعلامیه پذیره نویسی را ندارند.
- در بدو تاسیس حداقل 35% سرمایه به صورت نقدی باید به حساب شرکت تودیع شود.
- چنانچه سهام ممتازی وجود داشته باشد باید موضوع آن در اظهارنامه قید شود.
- شرکت سهامی خاص حق انتشار اوراق قرضه را ندارد.
- شرکت های سهامی خاص، نمی توانند سهام خود را برای پذیره نویسی یا فروش در بورس اوراق بهادار یا توسط بانک ها عرضه نمایند و یا با انتشار آگهی و اطلاعیه یا هر نوع اقدام تبلیغاتی به فروش سهام خود مبادرت کنند، مگر این که به شرکت سهامی عام تبدیل شوند و از مقررات آن پیروی نمایند.
- این کار در اداره ثبت شرکت ها ، بر اساس اظهارنامه ممضی به امضای کلیه سهامداران ( موسسین ) به عمل خواهد آمد.
• هزینه ثبت شرکت :
میزان هزینه ها بستگی زیادی به نوع شرکت ، میزان سرمایه شرکت ، مکان ثبت و تعداد نفرات شرکت دارد. به عنوان مثال به دلیل پیچیدگی های ثبتی و اداری ثبت، هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود و سهامی خاص با یکدیگر متفاوت است. هم چنین موضوع ثبت نیز در تفاوت قیمت تاثیرگذار است . در صورتی که موضوع فعالیت شرکت دارای موارد مختلفی بوده و طولانی باشد، هزینه ثبت شرکت افزایش می یابد.
• پاسخ به چند پرسش متداول :
- آیا پس از ثبت شرکت می توانم از وام و تسهیلات استفاده کنم ؟
شما به اندازه 10 برابر سرمایه اعلامی خود در اساسنامه شرکتی و بستگی به نوع فعالیت می توانید از وام و تسهیلات بانکی استفاده نمایید.
توجه داشته باشید که وام و تسهیلات اکثراَ به شرکت های سهامی خاص و تعاونی ها تعلق می گیرد.
- آیا یک نفر می تواند به تنهایی برای خود شرکت ثبت کند ؟
تشکیل شخص حقوقی با یک شخص در حقوق ایران، علی القاعده مردود است و نهاد شرکت تک نفره به رسمیت شناخته نشده است. در این رابطه، هر کدام از انواع شرکت قوانین ثبت مربوط به خود را دارد. به عنوان مثال برای ثبت کردن شرکت با مسئولیت محدود ، موسسات و شرکت های تضامنی حداقل باید دو نفر شریک وجود داشته باشد. در شرکت های سهامی خاص حداقل تعداد سهامدار برای ثبت کردن شرکت سه نفر است و این حداقل در شرکت های سهامی عام به پنج سهامدار می رسد. شایان ذکر است قانون گذار هیچ حداکثری برای تعداد شرکا معین نکرده است.



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali





یکی از دیرینه ترین هنرهای صنایع دستی ایران، نمدمالی است . نمد نوعی بافته سنتی زیراندازی است که از الیاف در هم پیچیده بویژه پشم گوسفند با ایجاد فشار و رطوبت و حرارت تهیه می شود. دو خاصیت جعدیابی و پوسته ای شدن پشم امکان تولید نمد را فراهم می کند.

این هنر و حرفه دیرینه، اولین بار توسط عشایر ایران به وجود آمد و ریشه در تاریخ کهن ایران دارد. کشف برخی از محصولات نمدی از جمله زیرانداز، پوشش و عرق گیرهای حیواناتی چون اسب و استر در گوردخمه های باستانی در فلات ایران، به صورت مستند ، عمر این هنر – صنعت را به حدود هزاره اول ق. م می رساند.
نمد در آسیا به ویژه در ایران از زمان های قدیم به عنوان لباس، کلاه و خیمه و زیرانداز به کار می رفته و در شرایطی سخت تولید می شده است. تهیه و ساخت نمد در ایران همچنان به صورت سنتی صورت می گیرد و هنرمندان ایرانی با نقش و نگار و دستان توانمند و هنرمندانه خود بدان روح تازه ای می بخشند.
تولیدات نمدمالی، صرف نظر از درآمد زا بودن ، برآورنده بسیاری از نیازهای خانوار تولیدکننده یا ساکنان منطقه تولید نیز هست . شما می توانید با ثبت شرکت نمد مالی ، این هنر اصیل ایرانی را با صادرات و اخذ کارت بازرگانی به جهانیان بشناسانید و تجارت و کسب و کار خود را توسعه دهید.
مدیران شرکت ها ، با ثبت نمودن شرکت نمد مالی می توانند نسبت به موارد ذیل اقدام نمایند :
- خرید و فروش

 


- ایجاد شعب در سراسر کشور
- صادرات و واردات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی
- اخذ و اعطای نمایندگی داخلی و خارجی
- شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی
- امکان شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی و عمومی
- اخذ وام و تسهیلات از کلیه بانک ها و موسسات دولتی و خصوصی
عموماَ این نوع از شرکت ها در قالب شرکت با مسئولیت محدود و یا سهامی خاص ثبت می شود. اما قابلیت ثبت در سایر شکل های شرکت را نیز دارا می باشد. ذیلاَ به بررسی این شرکت ها می پردازیم.
• ثبت شرکت نمد مالی بامسئولیت محدود

شرکت با مسئولیت محدود ، به اصطلاح شرکتی دوستانه و خانوادگی است که بیشتر بین افرادی که با هم دوست و روابط مالی دارند تشکیل می شود. ماده 94 قانون تجارت، این شرکت را چنین تعریف کرده است :
شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است.
شرایط ثبت شرکت بامسئولیت محدود

1- برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود حداقل دو نفر شریک الزامی است.
2- اعضای شرکت باید به سن قانونی ( 18 سال تمام ) رسیده باشند.
3- اعضا نباید سوء پیشینه کیفری داشته باشند.
4- حداقل سرمایه شرکت یک میلیون ریال می باشد.
5- تعهد به پرداخت کل سرمایه
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود

- دو برگ تقاضانامه ثبت
- کپی مدارک شناسایی
- دو نسخه اساسنامه
- دو برگ شرکتنامه
- دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسس
- دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره
- اقرارنامه امضا شده
- اخذ مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد. شایان ذکر است، جهت فعالیت در زمینه صنایع دستی ، اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مربوطه ) الزامی می باشد.
- اخذ گواهی عدم سوء پیشینه کیفری تهیه شده از دفاتر پلیس + 10
- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که این کار توسط وکیل صورت پذیرد.
• ثبت شرکت نمد مالی سهامی خاص

نوع دیگری از شرکت های تجاری، شرکت سهامی خاص می باشد. شرکت سهامی خاص، شرکتی است که تمام سرمایه آن منحصراَ توسط موسسین تامین گردیده و سرمایه آن به سهام ، تقسیم شده است. مسئولیت صاحبان سهام ، محدود به مبلغ اسمی سهام آن هاست.
از این طریق می توانید در مزایدات و مناقصات بسیاری شرکت کرده و امتیاز انجام پروژه های بزرگ را دریافت نمایید.
شرایط لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص

1- حداقل سه نفر عضو اصلی در شرکت که به سن قانونی رسیده باشند به همراه 2 نفر بازرس
2- بازرسین نباید با اعضای هیئت مدیره نسبت نسبی داشته باشند.
3- اعضا و بازرسین نباید سوء پیشینه کیفری داشته باشند.
4- حداقل سرمایه شرکت یک میلیون ریال می باشد که باید 35% مبلغ در بانک به حساب شرکت تا زمان تاسیس شرکت بلوکه گردد.
5- در صورت سرمایه غیرنقدی ( در صورت وجود ) باید به تفکیک تقویم و در اظهارنامه منعکس گردد.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت نمد مالی سهامی خاص

- اظهارنامه شرکت سهامی خاص که توسط اداره مربوطه به صورت فرم چاپ شده است. 2 نسخه
- اساسنامه شرکت سهامی خاص که توسط مؤسسین تهیه می شود. 2 جلد
- صورت جلسه مجمع عمومی مؤسسین. 2 برگ
- صورت جلسه هیأت مدیره با امضای مدیران منتخب. 2 نسخه
- فتوکپی شناسنامه کلیه سهامداران و بازریس یا بازرسان.
- ارائه گواهی پرداخت حداقل 35% سرمایه شرکت از بانکی که حساب شرکت در شرف تأسیس درآنجا افتتاح شده است.
- ارائه مجوز در صورت نیاز. (فعالیت در زمینه صنایع دستی ، مستلزم اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی " اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مربوطه " می باشد) .
- ارائه تقویم نامه کارشناس رسمی دادگستری در صورتی که آورنده سرمایه شرکت اموال غیر نقدی ( منقول یا غیر منقول ) را معرفی کرده باشد.
- ارائه اصل سند مالکیت در صورتی که اموال غیر منقول جهت سرمایه شرکت معرفی شده باشد.
- انتقال مال غیرمنقول به نام شرکت.

• مراحل ثبت شرکت

1- ابتدا قالب شرکت را تعیین نموده و مدارک مورد نیاز را فراهم نمایید.
2- ثبت نام اینترنتی در سامانه مربوطه
3- تاییدیه نام تایید شده توسط کارشناس
4- امضاء نمودن اوراق مورد نظر بعد از تاییدیه نام
5- ارسال مدارک توسط پست به اداره مربوطه
6- و در انتها بعد از تاییدیه کارشناس اخذ آگهی و پرداخت هزینه در روزنامه رسمی
7- پس از انجام کار، نسبت به پلمپ دفاتر تجاری شرکت شامل دفتر روزنامه و دفتر کل، تشکیل پرونده دارایی و دریافت کد اقتصادی اقدام نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

ثبت برند سریع

ثبت برند تضمینی

ثبت برند آنلاین

ثبت برند حقیقی

ثبت شرکت تخصصی

ثبت شرکت تک سیلابی و دو سیلابی

ثبت شرکت ها



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

ثبت برند

ثبت برند لاتین

ثبت برند سریع

ثبت برند فوری

ثبت برند تخصصی



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 آبان 1399 | نظرات ()